Teambuilding Göteborg

tembuilding på High Adventure i Göteborg

Teambuilding i Göteborg med äventyr

Utmanas i team tillsammans med fotbollslaget, kompisgänget, kollegor eller kunder. Välkommen till vår höghöjdsbana, en lustfylld aktivitet som anpassas efter eget mod och vilja. Stärk banden och gå tillsammans från teambuildingen i göteborg med stolthet och påfyllda endorfiner. Avsluta dagen med att samlas kring elden och njut av ett grillpaket. Önskar ni ett specialanpassat upplägg? Ring eller maila oss, vi kan lösa det mesta.

Höghöjdsbanor för ett sammansvetsat team

Våra höghöjdsbanor i Göteborg är utformade för att erbjuda den ultimata teambuildingupplevelsen i göteborg. Ni utmanas både individuellt och tillsammans som grupp i en lustfylld och äventyrlig miljö. Med olika svårighetsgrader och höjder att välja mellan finns det en lagom nivå av utmaning för alla. Om någon i gruppen önskar sluta tidigare finns vackra stigar under våra banor, där de kan följa och stötta sina kompisar som fortfarande klättrar. Välkomna till oss att skapa minnen tillsammans för livet!

Teambuilding i Göteborg med äventyr

Våra höghöjdsbanor i Göteborg är utformad för att erbjuda den ultimata teambuildingupplevelsen. Ni utmanas både individuellt och tillsammans som grupp i en lustfylld och äventyrlig miljö. Med olika svårighetsgrader och höjder att välja mellan finns det en lagom nivå av utmaning för alla. Om någon i gruppen önskar sluta tidigare finns vackra stigar under våra banor, där de kan följa och stötta sina kollegor som fortfarande klättrar.

Anpassa er teambuildingaktivitet efter era önskemål

Vi förstår att varje företag har sina egna behov och önskemål när det gäller teambuilding i Göteborg. Därför erbjuder vi flexibla alternativ för att skräddarsy er aktivitet precis som ni vill ha den. Efter en dag fylld med utmaningar och gemenskap kan ni avsluta er teambuilding i Göteborg med att samlas runt en brasa och njuta av ett grillpaket. Det är en underbar tid att reflektera över era prestationer och skapa minnen som varar.

För företag med upp till 120 personer kan vi dela upp gruppen så att hälften klättrar före lunch och hälften efter. Den grupp som inte klättrar kan njuta av andra aktiviteter, som en tipspromenad på våra vackra vandringsleder eller andra spel på parkeringen. Läs mer om våra företagsevent här!

Skapa minnen som varar i Göteborg​

Vi kan också hjälpa er att skapa ett specialanpassat upplägg om ni har särskilda önskemål eller idéer. Ring eller maila oss för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd och produktiv dag.

Vanliga frågor vi får kring boka teambuilding göteborg

För företag med upp till 120 personer kan vi dela upp gruppen så att hälften klättrar före lunch och hälften efter.

Det beror på hur många ni är i sällskapet. Om ni är 15 personer eller fler kan vi boka en
privat starttid för er utan extra kostnad. Mot en extra avgift kan vi boka upp parken för enbart
ert sällskap under er 3h klättring. Hör av er till oss för exakta priser – det kommer bero på
dag, tid och låg- eller högsäsong.

Klä dig efter rådande väderlek. Bär bekväma, oömma kläder som du kan röra dig i samt stängda sportskor. Ha inte löst hängande kläder eller sjalar och halsdukar som kan fastna. Långt hår måste vara uppsatt.

  • Dricka & snacks

I vår reception kan du köpa dricka, kaffe, choklad och godis. Du kan också beställa grillpaket att grilla i vår grillkåta eller på vår grillplats.

  • Mat

Det är tillåtet att ta med egen fika att äta på våra bänkar och bord som finns både utomhus och under tak.

Det kostar 420kr/person att klättra hos oss om man är över 15 år. Man kan också välja till ett grillpaket som kostar 150kr/person eller om man hellre vill ta med sig egen mat att grilla på våra grillar.

Absolut, vi brukar kunna lösa det mesta! Mot extra avgift kan vi fixa till exempel
busstransport till och från High Adventure. Hör av er till oss för att kolla på lösning just för er!