Företagsaktivitet Göteborg

Stärk ditt företags team med en oförglömlig aktivitet i Göteborg

Upplev en unik företagsaktivitet som tar er bort från kontorets tråkiga väggar och ger er en möjlighet att ansluta i en naturskön och frisk luftmiljö i Göteborg. Vår höghöjdsbana erbjuder en spännande och utmanande upplevelse som är perfekt för teambuilding med kollegor eller kunder.

När ni besöker oss, får ni inte bara en minnesvärd dag i naturen utan även en möjlighet att stärka banden mellan teammedlemmarna och ge dem en boost av.

Teambuilding i Göteborg med äventyr

Våra höghöjdsbanor i Göteborg är utformad för att erbjuda den ultimata teambuildingupplevelsen. Ni utmanas både individuellt och tillsammans som grupp i en lustfylld och äventyrlig miljö. Med olika svårighetsgrader och höjder att välja mellan finns det en lagom nivå av utmaning för alla. Om någon i gruppen önskar sluta tidigare finns vackra stigar under våra banor, där de kan följa och stötta sina kollegor som fortfarande klättrar.

Anpassa er företagsaktivitet i Göteborg efter era önskemål

Vi förstår att varje företag har sina egna behov och önskemål när det gäller företagsaktiviteter i Göteborg. Därför erbjuder vi flexibla alternativ för att skräddarsy er aktivitet precis som ni vill ha den. Efter en dag fylld med utmaningar och gemenskap kan ni avsluta er företagsaktivitet i Göteborg med att samlas runt en brasa och njuta av ett grillpaket. Det är en underbar tid att reflektera över era prestationer och skapa minnen som varar.

För företag med upp till 120 personer kan vi dela upp gruppen så att hälften klättrar före lunch och hälften efter. Den grupp som inte klättrar kan njuta av andra aktiviteter, som en tipspromenad på våra vackra vandringsleder eller andra spel på parkeringen.

Skapa minnen som varar i Göteborg

Vi kan också hjälpa er att skapa ett specialanpassat upplägg om ni har särskilda önskemål eller idéer. Ring eller maila oss för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd och produktiv dag.