Företagsevent Göteborg

Företagsevent Göteborg

Ett oförglömligt företagsevent i Göteborg

Upplev ett unikt företagsevent i Göteborg som tar er bort från kontorets tråkiga väggar och ger er en möjlighet att ansluta i en naturskön och frisk luftmiljö i Göteborg. Vår höghöjdsbana erbjuder en spännande och utmanande upplevelse som är perfekt för teambuilding med kollegor eller kunder.

När ni besöker oss, får ni inte bara en minnesvärd dag i naturen utan även en möjlighet att stärka banden mellan teammedlemmarna och ge dem en boost av.

Våra höghöjdsbanor i Göteborg är utformad för att erbjuda den ultimata företagsevent. Ni utmanas både individuellt och tillsammans som grupp i en lustfylld och äventyrlig miljö. Med olika svårighetsgrader och höjder att välja mellan finns det en lagom nivå av utmaning för alla. Om någon i gruppen önskar sluta tidigare finns vackra stigar under våra banor, där de kan följa och stötta sina kollegor som fortfarande klättrar.

Företagsaktivitet i Göteborg med äventyr

Välkommen till vår höghöjdsbana, där du kan klättra, balansera och svinga dig fram genom en rad spännande utmaningar bland trädtopparna. Vi erbjuder banor i tre olika svårighetsgrader, så oavsett om du är en erfaren klättrare eller nybörjare på höjder, har vi något för dig.

Grön bana

Svårighetsgrad: Lätt
Ålder: från 10 år och 140 cm
Höjd: 3-7 m
Antal utmaningar: 15, varav 3 st linbanor

Den gröna banan är vår lägsta och enklaste bana där alla kan vara med. Här tar du dig fram genom banans utmaningar och svingar dig i linbanor på en lägre höjd. Det är inte alltid lika enkelt som det ser ut från marken!

Blå bana

Svårighetsgrad: Medel
Ålder: från 12 år och 150 cm
Höjd: 5-10 m
Antal utmaningar: 15, varav 2 st linbanor

Den blåa banan är vår mellanbana med en höjd upp till 10 meter. Här är banorna något längre och mer utmanande, vilket kräver lite mer fysik och mod för att du ska ta dig fram. Glöm bara inte att njuta av naturen längs vägen!

Röd bana

Svårighetsgrad: Svår
Ålder: från 15 år och 160 cm
Höjd: Upp till 18 m
Antal utmaningar: 15, varav 3 st linbanor

Den röda banan är för de äventyrslystna som verkligen vill ha en utmaning. Att ta sig fram längs banan och känna suset i träden från 10 meter är en häftig känsla! Banan avslutas med en 170 m lång linbana som tar dig från en 18 meter hög klippavsats tillbaka till startområdet!

Anpassa ert företagsevent efter era önskemål

Vi förstår att varje företag har sina egna behov och önskemål när det gäller företagsevent i Göteborg. Därför erbjuder vi flexibla alternativ för att skräddarsy er aktivitet precis som ni vill ha den. Efter en dag fylld med utmaningar och gemenskap kan ni avsluta ert företagsevent i Göteborg med att samlas runt en brasa och njuta av ett grillpaket. Det är en underbar tid att reflektera över era prestationer och skapa minnen som varar.

För företag med upp till 120 personer kan vi dela upp gruppen så att hälften klättrar före lunch och hälften efter. Den grupp som inte klättrar kan njuta av andra aktiviteter, som en tipspromenad på våra vackra vandringsleder eller andra spel på parkeringen.

Deltagarvillkor

När man kommer till parken ska alltid våra deltagarvillkor läsas igenom, skrivas under och lämnas in till personalen. Läs mer om våra deltagarvillkor här

Vilka aktiviteter erbjuder vi

Förutom våra höghöjdsbanor i olika svårighetsgrader har vi även sammanlagt 8st ziplines – 3 stycken på den gröna banan, 2 stycken på den blå och 3 stycken på den röda. Perfekt för ett äventyr i Göteborg!

Om du inte är intresserad av att klättra tillsammans med ditt sällskap är du varmt välkommen in till parken (gratis) ändå. Det finns stigar som går precis under banorna så man kan vara med och heja på. 

Om det mot förmodan skulle regna den dagen ni bokat klättring så är det inget hinder. Man kan absolut klättra på höghöjdsbanan ändå! När du befinner dig inne i skogen med regnkläder på, känns inte regnet av så mycket. Tänk på att ta med kläder efter väder!

Skapa minnen som varar i Göteborg​

Vi kan också hjälpa er att skapa ett specialanpassat upplägg om ni har särskilda önskemål eller idéer. Ring eller maila oss för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd dag.

Vanliga frågor kring våra företagsevent i göteborg

Inträdet gäller för klättring i 3h inklusive en säkerhetsgenomgång med instruktör. Några brukar vara nöjda redan innan de 3 timmarna är slut men vissa klättrar hela tiden ut. Efter sina 3h i banorna får man självklart vistas kvar i parken för att njuta av naturen, grilla på våra grillplatser eller kolla på andra som klättrar.

  • Absolut, det brukar vara väldigt populärt för företag och föreningar att komma till oss på event och teambuilding. Hos oss utmanas man i team men på en indivuell nivå vilket gör att alla tar sig därifrån med påfyllda endorfiner. Vi har tre banor av olika svårighetsgrader att ta sig an beroende på mod, lust och vilja. Alla banor går runt ett och samma område vilket gör att man kan peppa varandra både mellan de olika banorna men också från marken.


High Adventure har en grillplats samt en grillkåta med tak som kan fungera både som samlingsplats och mötesrum. Man kan ockås förlänga dagen med en walk and talk på vandringelederna i den vackra omgivningen.


Hör av er till oss så kan vi lösa ett skräddarsytt upplägg för just er grupp.

Klä dig efter rådande väderlek. Bär bekväma, oömma kläder som du kan röra dig i samt stängda sportskor. Ha inte löst hängande kläder eller sjalar och halsdukar som kan fastna. Långt hår måste vara uppsatt.

  • Dricka & snacks

I vår reception kan du köpa dricka, kaffe, choklad och godis. Du kan också beställa grillpaket att grilla i vår grillkåta eller på vår grillplats.

  • Mat

Det är tillåtet att ta med egen fika att äta på våra bänkar och bord som finns både utomhus och under tak.

Det kostar 420kr/person att klättra hos oss om man är över 15 år. Man kan också välja till ett grillpaket som kostar 150kr/person eller om man hellre vill ta med sig egen mat att grilla på våra grillar.

Vi uppmuntrar alla till att åka kollektivt eller samåka i samband med sitt besök hos oss. Från Partille Station tar du buss 519 till hållplats Lexbydalsvägen, därifrån är det ca 500m promenad till höghöjdsbanan i vacker lantlig miljö. Vi har gratis parkering på plats för dem som kommer med bil.

Klicka här för karta!