Möhippa Göteborg

Möhippa Göteborg

Planera en oförglömlig möhippa i Göteborg

Våra höghöjdsbanor är den perfekta aktiviteten för en minnesvärd möhippa i Göteborg. Hos oss utmanas ni både individuellt och tillsammans som grupp, och ni kan förvänta er en lustfylld, spännande och unik upplevelse som kommer fylla dagen med glädje och endorfiner. En möhippa att minnas för livet!

För att göra er upplevelse ännu mer minnesvärd erbjuder vi möjligheten att lägga till professionell fotografering till ert paket, så att ni kan fånga alla spännande ögonblick och dela dessa med vänner och familj långt efter dagen är över. Vår höghöjdsbana garanterar inte bara en adrenalinfylld dag men även ett äventyr ni kommer att minnas och skratta åt i många år framöver!

Klättring för alla på möhippan i göteborg​

Vi har fyra olika höghöjdsbanor 3-18 meter över mark, i varierande svårighetsgrad. Det kommer alltså finnas en svårighetsgrad som passar alla under möhippan i Göteborg. Höghöjdsbanorna kombinerar klättring med lekfulla äventyr i trädtopparna. Banorna är kodade med samma färgsystem som ett liftsystem (grön, blå, röd och svart) för att ange svårighetsgraden. På plats kan ni själva välja vilka banor som passar er bäst. Det är ert äventyr där ni väljer att utmana er själva och ert mod i en lustfylld miljö.

Ni kan välja att klättra tillsammans eller dela upp er och utmana olika svårighetsnivåer. Oavsett vilket alternativ ni väljer, kommer ni att vara nära varandra och kunna heja och stötta under hela aktiviteten. Den blivande bruden kommer att bära en spexig hjälm med en färgglad mohawk för att enkelt kunna identifieras när ni klättrar. Dessutom erbjuder vår vackra omgivning möjligheter för aktiviteter före eller efter klättringen, såsom tipspromenader, picknick, en skål eller bara att njuta av naturen.

Tips för att överraska bruden på våra höghöjdsbanor

När ni bokar aktiviteten för möhippan i Göteborg hos oss, är det bara att luta er tillbaka och låta oss ta hand om resten. Om ni har särskilda önskemål eller preferenser angående bokningen, lämna en kommentar så gör vi vårt bästa för att anpassa upplevelsen efter era behov. Ni kan också använda våra sittplatser, bänkar, grillkåta och de vackra vandringslederna i närheten för att förlänga möhippan och skapa minnen som varar.

Om ni planerar att förtära alkohol under möhippan, är det bäst att börja dagen hos oss, eftersom vi har en nolltolerans på alkohol före aktiviteten. Om ni inte hittar en lämplig starttid i vår bokningskalender, tveka inte att kontakta oss – vi kommer att göra vårt bästa för att passa in i ert schema.

Tips för en framgångsrik möhippa i göteborg hos oss

Kom i god tid (cirka 15 minuter innan den planerade starttiden). Ha på er kläder som passar för väderförhållandena. Vi har gott om parkeringsplatser, och om ni föredrar kollektivtrafik, har vi en närliggande busshållplats: Lexbydalsvägen.

När bör man arrangera en möhippa i Göteborg?

Vårt höghöjdsäventyr är tillgängligt nästan året runt! Säsongen sträcker sig från april till oktober, men om ni önskar klättra vid andra tider, ringer ni oss så försöker vi ordna det åt er. Våren brukar vara en populär tid för möhippor, så boka i tid för att säkra er plats!

Hur många deltagare kan ni ta emot på en möhippa?

Varje startgrupp har plats för upp till 20 deltagare, vilket är en idealisk gruppstorlek för en trivsam klätterupplevelse. Det går självklart att boka med färre deltagare. Om ni är fler än 20 – kontakta oss så att vi kan anpassa schemat och dela upp er i mindre grupper för att undvika köer på banorna. Maxkapaciteten för en möhippa hos oss är 60 personer.

Vanliga frågor kring boka möhippa göteborg

Absolut! Vi har kontakt med flera olika fotografer som vi kan förmedla kontakt till om ni vill
föreviga er dag.

  • Dricka & snacks

I vår reception kan du köpa dricka, kaffe, choklad och godis. Du kan också beställa grillpaket att grilla i vår grillkåta eller på vår grillplats.

  • Mat

Det är tillåtet att ta med egen fika att äta på våra bänkar och bord som finns både utomhus och under tak.

Det kostar 420kr/person att klättra hos oss om man är över 15 år. Man kan också välja till ett grillpaket som kostar 150kr/person eller om man hellre vill ta med sig egen mat att grilla på våra grillar.

Vi uppmuntrar alla till att åka kollektivt eller samåka i samband med sitt besök hos oss. Från Partille Station tar du buss 519 till hållplats Lexbydalsvägen, därifrån är det ca 500m promenad till höghöjdsbanan i vacker lantlig miljö. Vi har gratis parkering på plats för dem som kommer med bil.

Klicka här för karta i Google maps!

Det beror på hur många ni är i sällskapet. Om ni är 15 personer eller fler kan vi boka en
privat starttid för er utan extra kostnad. Mot en extra avgift kan vi boka upp parken för enbart
ert sällskap under er 3h klättring. Hör av er till oss för exakta priser – det kommer bero på
dag, tid och låg- eller högsäsong.