Möhippa Göteborg

Planera en oförglömlig möhippa i Göteborg

Våra höghöjdsbanor är den perfekta aktiviteten för en minnesvärd möhippa i Göteborg. Hos oss utmanas ni både individuellt och tillsammans som grupp, och ni kan förvänta er en lustfylld, spännande och unik upplevelse som kommer fylla dagen med glädje och endorfiner. En möhippa att minnas för livet!

Klättring för alla

Vi har fyra olika höghöjdsbanor 3-18 meter över mark, i varierande svårighetsgrad. De kombinerar klättring med lekfulla äventyr i trädtopparna. Banorna är kodade med samma färgsystem som ett liftsystem (grön, blå, röd och svart) för att ange svårighetsgraden. På plats kan ni själva välja vilka banor som passar er bäst. Det är ert äventyr där ni väljer att utmana er själva och ert mod i en lustfylld miljö.

Ni kan välja att klättra tillsammans eller dela upp er och utmana olika svårighetsnivåer. Oavsett vilket alternativ ni väljer, kommer ni att vara nära varandra och kunna heja och stötta under hela aktiviteten. Den blivande bruden kommer att bära en spexig hjälm med en färgglad mohawk för att enkelt kunna identifieras när ni klättrar. Dessutom erbjuder vår vackra omgivning möjligheter för aktiviteter före eller efter klättringen, såsom tipspromenader, picknick, en skål eller bara att njuta av naturen.