Svensexa Göteborg

Äventyrlig svensexa i Göteborg

Höghöjdsbanor för en minnesvärd svensexa i Göteborg

En svensexa bland våra höghöjdsbanor blir garanterat ett oförglömligt äventyr! Våra höghöjdsbanor är den perfekta aktiviteten för en svensexa i Göteborg. Utmanas individuellt och tillsammans som grupp i en lustfylld och äventyrlig miljö.

Våra banor varierar i svårighetsgrad och höjd (3-18 meter över mark), med färgkodade banor som motsvarar ett liftsystem (grön, blå, röd och svart). Ni väljer själva vilka banor ni vill erövra, så att svensexan blir en spännande utmaning som passar era önskemål.

Oavsett om ni vill klättra tillsammans eller dela upp er och prova olika svårighetsnivåer, kommer ni att vara nära varandra och kunna heja och peppa under hela aktiviteten. Den blivande brudgummen får en spexig hjälm med en färgglad mohawk så att ni enkelt kan följa honom på banan. Dessutom har ni tillgång till vår vackra omgivning för tipspromenader, grillning, en skål eller bara avkoppling före eller efter svensexan.

Tips för en lyckad svensexa hos oss

När ni bokar er svensexa hos oss, kan ni luta er tillbaka och låta oss ta hand om detaljerna. Om ni har särskilda önskemål eller preferenser gällande bokningen, lämna en kommentar så gör vi vårt bästa för att uppfylla dem. Vi erbjuder gott om sittplatser, bänkar, grillmöjligheter och vackra vandringsleder i närheten för att skapa en minnesvärd dag för er svensexa. (Grillkåtan kan bokas om ni vill ha den för er själva till en kostnad av 250 kr/timme.) 

  • Kom i god tid (ca 15 minuter före den planerade starttiden).
  • Ha på er bekväma kläder som passar vädret.
  • Vi har gott om parkeringsplatser, men ni kan också ta er hit med kollektivtrafik (hållplats: Lexbydalsvägen).

Vad som gäller under en svensexa

Om alkohol kommer att konsumeras under svensexan rekommenderar vi att ni börjar er dag hos oss, eftersom vi har nolltolerans för alkohol före aktiviteten. Om ni inte hittar en lämplig starttid, tveka inte att kontakta oss så försöker vi hitta en lösning.

Vi rekommenderar att ni kommer ungefär en kvart före den planerade starttiden för att hinna gå igenom våra deltagarvillkor. När ni är här kommer vi att ha en gemensam säkerhetsgenomgång där vi visar hur utrustningen fungerar. Därefter får ni prova utrustningen på en övningsbana och visa att ni kan hantera den på ett säkert sätt. När ni fått grönt ljus från en instruktör kan ni klättra på banorna i ert eget tempo.

Och oroa er inte för regnet – klättring på höghöjdsbanan är möjligt även om det regnar. När ni är inne i skogen märks regnet inte lika mycket, så se till att ha kläder efter vädret.

När man kan ha en svensexa i Göteborg?

Vi välkomnar svensexor nästan året om! Vår högsäsong sträcker sig från april till oktober, men om ni önskar klättra vid andra tidpunkter, kontakta oss så försöker vi ordna det åt er. Våren är traditionellt en populär tid för svensexor, så boka i god tid för att säkra er plats.

Antal deltagare vid en svensexa

Varje startgrupp har plats för upp till 20 deltagare, vilket brukar vara en lämplig gruppstorlek för en trevlig klätterupplevelse. Om ni är färre deltagare går det självklart bra att boka. Om ni är fler än 20, kontakta oss så kan vi anpassa schemat och dela upp er i mindre grupper för att undvika köer på banorna. Maxkapaciteten för en svensexa hos oss är 60 personer.

Skapa minnen som varar i Göteborg​

Vi kan också hjälpa er att skapa ett specialanpassat upplägg om ni har särskilda önskemål eller idéer. Ring eller maila oss för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd och produktiv dag.

Vanliga frågor kring boka svensexa göteborg

Absolut! Vi har kontakt med flera olika fotografer som vi kan förmedla kontakt till om ni vill
föreviga er dag.

  • Dricka & snacks

I vår reception kan du köpa dricka, kaffe, choklad och godis. Du kan också beställa grillpaket att grilla i vår grillkåta eller på vår grillplats.

  • Mat

Det är tillåtet att ta med egen fika att äta på våra bänkar och bord som finns både utomhus och under tak.

Det kostar 420kr/person att klättra hos oss om man är över 15 år. Man kan också välja till ett grillpaket som kostar 150kr/person eller om man hellre vill ta med sig egen mat att grilla på våra grillar.

Vi uppmuntrar alla till att åka kollektivt eller samåka i samband med sitt besök hos oss. Från Partille Station tar du buss 519 till hållplats Lexbydalsvägen, därifrån är det ca 500m promenad till höghöjdsbanan i vacker lantlig miljö. Vi har gratis parkering på plats för dem som kommer med bil.

Klicka här för karta i Google maps!

Det beror på hur många ni är i sällskapet. Om ni är 15 personer eller fler kan vi boka en
privat starttid för er utan extra kostnad. Mot en extra avgift kan vi boka upp parken för enbart
ert sällskap under er 3h klättring. Hör av er till oss för exakta priser – det kommer bero på
dag, tid och låg- eller högsäsong.