Om oss

Ett hållbart äventyr

Vi jobbar dagligen för att vara en hållbar destination som uppmuntrar till äventyr på hemmaplan.


Naturen är en förutsättning för vår verksamhet. Vårt företags välmående går hand i hand med välmåendet av vår lokala natur – såsom skog, mark och omgivning. Våra träd är inte bara stommen i företaget utan bidrar även till bevarande av biologisk mångfald och minskad klimatpåverkan.

Som en el-fri destination har vi en minimal negativ miljöpåverkan. Vi vill göra intryck utan att lämna avtryck och hållbarhet är därför en viktig del även i planeringen av vår framtida expandering. I vårt sortiment vill vi erbjuda ekologiska och miljömärkta alternativ, undvika plast och sopsortering är en självklarhet.

Vi uppmuntrar alla till att åka kollektivt eller samåka i samband med sitt besök hos oss. Från Partille Station tar du buss 519 till hållplats Lexbydalsvägen, därifrån är det ca 500m promenad till höghöjdsbanan i vacker lantlig miljö.

Vi hoppas och tror att du också bryr dig om den miljön vi verkar i!

VI PÅ HIGH ADVENTURE

En inkluderande miljö där alla känner sig välkomna är viktigt för oss. Det speglas även i vår personal, ett härligt gäng som handplockats till vår verksamhet på grund av sin entusiasm, energi och kunskap. Framförallt är vår personal människor vi tycker om.
High Adventure Julia Anton

MÖT Julia
OCH Anton!

Vad kul att du har hittat hit! Vi är Julia och Anton, personerna bakom High Adventure. Enkelt kan man beskriva oss som två vänner som har köpt en höghöjdsbana tillsammans. Vill du höra den lite längre historien så kommer den här…

Vi träffades i gymnasiet där vi gick samhäll ekonomi. Redan under skoltiden var vi två karaktärer, helt olika varandra. 10 år senare kompletterar vi varandra närmast perfekt för att driva en höghöjdsbana tillsammans: Anton är ankaret, Julia är motorn. Anton är praktisk, Julia är kreativ. Anton är i grunden sjuksköterska som brinner för naturen, lugnet, snickeri och klättring. Julia jobbar som PR-konsult och brinner för kommunikation i alla dess former - både för varumärken och mellan människor.

Vi älskar kusten och spenderar många somrar tillsammans där med våra vänner. Just vänskap är den trygga grunden i vår verksamhet. Både mellan oss två och människorna vi jobbar med. Våra vänner håller vi mycket av. Det var tack vare dem vi vågade ta klivet in i detta äventyr.

Nu ser vi fram emot att se vartåt det bär. Häng på!

Hos oss på high adventure får du en dag fylld av adrenalin, upplevelser, aktiviteter & utmaningar.

... perfekt för företags kick-off, event, kalas, möhippa och svensexa eller
bara en annorlunda och äventyrlig dag med familjen!

Undrar du över något? Besök vår q&a.