Om oss

Ett hållbart äventyr

Du behöver inte åka långt för nya upplevelser, för att få den där hisnande känslan av att prova något nytt, möta dina rädslor och gå som en vinnare ur utmaningen. Placerade mitt i Lexbyskogen i Partille erbjuder vi en storstadsnära naturupplevelse bara runt knuten från Göteborg.

Vår ambition är att göra intryck men utan att lämna avtryck på vår natur och miljö. Därför är vi noga med att använda oss av miljöcertifierade produkter, undvika plast, sopsortera och i första hand lyfta ekologiska och lokala producenter.

Vi vill också uppmuntra alla till att åka kollektivt eller samåka i samband med sitt besök hos oss. Med ett bra par promenadskor tar du dig från Partille station till High Adventure på ca 25 minuter. Parkeringsplats finns i anslutning till banan.

Förutom vår höghöjdsbana finns flera trevliga promenadstråk i den kringliggande skogen. Förläng ditt besök med ännu ett ”Soft Adventure” på naturens stigar.

Läs mer under “Upptäck mer".

VI PÅ HIGH ADVENTURE

En inkluderande miljö där alla känner sig välkomna är viktigt för oss. Det speglas även i vår personal, ett härligt gäng som handplockats till vår verksamhet på grund av sin entusiasm, energi och kunskap. Framförallt är vår personal människor vi tycker om.
High Adventure Julia Anton

MÖT Julia
OCH Anton!

Vad kul att du har hittat hit! Vi är Julia och Anton, personerna bakom High Adventure. Enkelt kan man beskriva oss som två vänner som har köpt en höghöjdsbana tillsammans. Vill du höra den lite längre historien så kommer den här…

Vi träffades i gymnasiet där vi gick samhäll ekonomi. Redan under skoltiden var vi två karaktärer, helt olika varandra. 10 år senare kompletterar vi varandra närmast perfekt för att driva en höghöjdsbana tillsammans: Anton är ankaret, Julia är motorn. Anton är praktisk, Julia är kreativ. Anton är i grunden sjuksköterska som brinner för naturen, lugnet, snickeri och klättring. Julia jobbar som PR-konsult och brinner för kommunikation i alla dess former - både för varumärken och mellan människor.

Vi älskar kusten och spenderar många somrar tillsammans där med våra vänner. Just vänskap är den trygga grunden i vår verksamhet. Både mellan oss två och människorna vi jobbar med. Våra vänner håller vi mycket av. Det var tack vare dem vi vågade ta klivet in i detta äventyr.

Nu ser vi fram emot att se vartåt det bär. Häng på!

Hos oss på high adventure får du en dag fylld av adrenalin, upplevelser, aktiviteter & utmaningar.

... perfekt för företags kick-off, event, kalas, möhippa och svensexa eller
bara en annorlunda och äventyrlig dag med familjen!

Undrar du över något? Besök vår q&a.