Företagskickoff Göteborg

Äventyrlig företagsaktivitet i Göteborg på High Adventure

Stärk ditt företags team med en oförglömlig företagskickoff i Göteborg

Upplev en unik företagskickoff i Göteborg som tar er bort från kontorets tråkiga väggar och ger er en möjlighet att ansluta i en naturskön och frisk luftmiljö i Göteborg. Vår höghöjdsbana erbjuder en spännande och utmanande upplevelse som är perfekt för teambuilding med kollegor eller kunder.

När ni besöker oss, får ni inte bara en minnesvärd dag i naturen utan även en möjlighet att stärka banden mellan teammedlemmarna och ge dem en boost av.

Företagskickoff i Göteborg med äventyr

Våra höghöjdsbanor i Göteborg är utformad för att erbjuda den ultimata företagskickoffen. Ni utmanas både individuellt och tillsammans som grupp i en lustfylld och äventyrlig miljö. Med olika svårighetsgrader och höjder att välja mellan finns det en lagom nivå av utmaning för alla. Om någon i gruppen önskar sluta tidigare finns vackra stigar under våra banor, där de kan följa och stötta sina kollegor som fortfarande klättrar.

Anpassa er företagskickoff i Göteborg efter era önskemål

Vi förstår att varje företag har sina egna behov och önskemål när det gäller företagskickoff i Göteborg. Därför erbjuder vi flexibla alternativ för att skräddarsy er aktivitet precis som ni vill ha den. Efter en dag fylld med utmaningar och gemenskap kan ni avsluta er företagskickoff i Göteborg med att samlas runt en brasa och njuta av ett grillpaket. Det är en underbar tid att reflektera över era prestationer och skapa minnen som varar.

För företag med upp till 120 personer kan vi dela upp gruppen så att hälften klättrar före lunch och hälften efter. Den grupp som inte klättrar kan njuta av andra aktiviteter, som en tipspromenad på våra vackra vandringsleder eller andra spel på parkeringen.

Skapa minnen som varar i Göteborg​

Vi kan också hjälpa er att skapa ett specialanpassad företagskickoff om ni har särskilda önskemål eller idéer. Ring eller maila oss för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd och produktiv dag.

Vanliga frågor om företagskickoff hos oss i göteborg

Inträdet gäller för klättring i 3h inklusive en säkerhetsgenomgång med instruktör. Några brukar vara nöjda redan innan de 3 timmarna är slut men vissa klättrar hela tiden ut. Efter sina 3h i banorna får man självklart vistas kvar i parken för att njuta av naturen, grilla på våra grillplatser eller kolla på andra som klättrar.

Absolut, det brukar vara väldigt populärt för företag och föreningar att komma till oss på kickoff och teambuilding. Hos oss utmanas man i team men på en indivuell nivå vilket gör att alla tar sig därifrån med påfyllda endorfiner. Vi har tre banor av olika svårighetsgrader att ta sig an beroende på mod, lust och vilja. Alla banor går runt ett och samma område vilket gör att man kan peppa varandra både mellan de olika banorna men också från marken.


High Adventure har en grillplats samt en grillkåta med tak som kan fungera både som samlingsplats och mötesrum. Man kan ockås förlänga dagen med en walk and talk på vandringelederna i den vackra omgivningen.


Hör av er till oss så kan vi lösa ett skräddarsytt upplägg för just er grupp.

Klä dig efter rådande väderlek. Bär bekväma, oömma kläder som du kan röra dig i samt stängda sportskor. Ha inte löst hängande kläder eller sjalar och halsdukar som kan fastna. Långt hår måste vara uppsatt.

  • Dricka & snacks

I vår reception kan du köpa dricka, kaffe, choklad och godis. Du kan också beställa grillpaket att grilla i vår grillkåta eller på vår grillplats.

  • Mat

Det är tillåtet att ta med egen fika att äta på våra bänkar och bord som finns både utomhus och under tak.

Det kostar 420kr/person att klättra hos oss om man är över 15 år. Man kan också välja till ett grillpaket som kostar 150kr/person eller om man hellre vill ta med sig egen mat att grilla på våra grillar.

Vi uppmuntrar alla till att åka kollektivt eller samåka i samband med sitt besök hos oss. Från Partille Station tar du buss 519 till hållplats Lexbydalsvägen, därifrån är det ca 500m promenad till höghöjdsbanan i vacker lantlig miljö. Vi har gratis parkering på plats för dem som kommer med bil.

Klicka här för karta i Google maps!