Allt om de olika banorna på High Adventure

Övningsbana

På övningsbanan visar instruktören hur utrustningen fungerar och hur den ska användas på banan. Du måste gå övningsbanan och visa att du har förstått hur du tar dig fram på ett säkert sätt, innan du får börja klättra på egen hand. Övningsbanan består av en linbana och två enkla hinder på låg höjd.

Treeline_1000px

Grön_banaSvårighetsgrad: Lätt
Ålder: från 12 år och 150 cm
Höjd: 3-7 m
Antal utmaningar: 15, varav 3 st linbanor

 

Den gröna banan är vår lägsta och enklaste bana där alla kan vara med. Här tar du dig fram genom banans utmaningar och svingar dig i linbanor på en lägre höjd. Det är inte alltid lika enkelt som det ser ut från marken!

Treeline_1000px

Blå_bana

Svårighetsgrad: Medel
Ålder: från 12 år och 150 cm
Höjd: 5-10 m
Antal utmaningar: 15, varav 2 st linbanor

 

Den blåa banan är vår mellanbana med 15 spännande utmaningar på upp till 10 meters höjd. Här är banorna något längre och mer utmanande, vilket kräver lite mer fysik och mod för att du ska ta dig fram. Glöm bara inte att njuta av naturen längs vägen!

Treeline_1000px

Röd_banaSvårighetsgrad: Svår
Ålder: från 15 år och 160 cm
Höjd: Upp till 18 m
Antal utmaningar: 15, varav 3 st linbanor

 

Den röda banan är för de äventyrslystna som verkligen vill ha en utmaning. Att ta sig fram längs banan och känna suset i träden från 10 meter är en häftig känsla! Banan avslutas med en 170 m lång linbana som tar dig från en 18 meter hög klippavsats tillbaka till startområdet. Vågar du?

Sagt om High Adventure