Hinderbana Göteborg

Hinderbana Göteborg

Ett oförglömligt äventyr i Göteborg

Är du redo för ett äventyr och pröva vår hinderbana i  Göteborg?  Oavsett om du är en erfaren klättrare eller nybörjare på höjder, finns det en bana som passar alla nivåer.

Vår hinderbana erbjuder en mängd utmaningar som kombinerar fysisk aktivitet med roligt och adrenalinpumpande äventyr. För nybörjare har vi enklare banor som hjälper dig att bygga upp din självsäkerhet och balans i en trygg och säker miljö. Dessa banor är designade för att vara roliga och lärorika, och våra erfarna instruktörer finns alltid till hands för att ge dig tips och stöd.

För de mer erfarna klättrarna erbjuder vi avancerade banor som verkligen sätter dina färdigheter på prov. Dessa banor är fyllda med utmaningar som kräver styrka, smidighet och strategi. Här får du möjlighet att testa dina gränser, övervinna rädslor och uppleva en otrolig känsla av prestation när du tar dig igenom varje hinder.

Redo för vår hinderbana i Göteborg?

Välkommen till vår hinderbana, där du kan klättra, balansera och svinga dig fram genom en rad spännande utmaningar bland trädtopparna. Vi erbjuder banor i tre olika svårighetsgrader, så oavsett om du är en erfaren klättrare eller nybörjare på höjder, har vi något för dig.

Grön bana

Svårighetsgrad: Lätt
Ålder: från 10 år och 140 cm
Höjd: 3-7 m
Antal utmaningar: 15, varav 3 st linbanor

Den gröna banan är vår lägsta och enklaste bana där alla kan vara med. Här tar du dig fram genom banans utmaningar och svingar dig i linbanor på en lägre höjd. Det är inte alltid lika enkelt som det ser ut från marken!

Blå bana

Svårighetsgrad: Medel
Ålder: från 12 år och 150 cm
Höjd: 5-10 m
Antal utmaningar: 15, varav 2 st linbanor

Den blåa banan är vår mellanbana med en höjd upp till 10 meter. Här är banorna något längre och mer utmanande, vilket kräver lite mer fysik och mod för att du ska ta dig fram. Glöm bara inte att njuta av naturen längs vägen!

Röd bana

Svårighetsgrad: Svår
Ålder: från 15 år och 160 cm
Höjd: Upp till 18 m
Antal utmaningar: 15, varav 3 st linbanor

Den röda banan är för de äventyrslystna som verkligen vill ha en utmaning. Att ta sig fram längs banan och känna suset i träden från 10 meter är en häftig känsla! Banan avslutas med en 170 m lång linbana som tar dig från en 18 meter hög klippavsats tillbaka till startområdet!

Vem kan pröva vår hinderbana?

Vår hinderbana har olika krav på ålder och längd beroende på vilken svårighetsgrad det gäller! 

  • Grön bana har en åldersgräns på 10 år och 140 cm i längd.
  • Blå bana har en åldersgräns på 12 år och minst 150 cm i längd.
  • Röd och svart bana har en åldersgräns på 15 år och minst 160 cm i längd.

Barn under 12 år får endast klättra i målsmans sällskap. Ungdomar under 18 år måste ha målsmans godkännande och underskrift för att delta.

Deltagarvillkor

När man kommer till parken ska alltid våra deltagarvillkor läsas igenom, skrivas under och lämnas in till personalen. Läs mer om våra deltagarvillkor här

Vilka aktiviteter erbjuder vi

Förutom våra hinderbanor i olika svårighetsgrader har vi även sammanlagt 8st ziplines – 3 stycken på den gröna banan, 2 stycken på den blå och 3 stycken på den röda. 

Om du inte är intresserad av att klättra tillsammans med ditt sällskap är du varmt välkommen in till parken (gratis) ändå. Det finns stigar som går precis under banorna så man kan vara med och heja på. Om det mot förmodan skulle regna den dagen ni bokat klättring så är det inget hinder. Man kan absolut klättra på hinderbanan ändå! När du befinner dig inne i skogen med regnkläder på, känns inte regnet av så mycket. Tänk på att ta med kläder efter väder!

Skapa minnen som varar i Göteborg​

Vi kan också hjälpa er att skapa ett specialanpassat upplägg om ni har särskilda önskemål eller idéer. Ring eller maila oss för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd dag.