Svensexa & möhippa

Roligt och utmanande för svensexa och möhippa i Göteborg

Vill ni göra något annorlunda och kul på svensexan eller möhippan ska ni komma till High Adventure höghöjdsbana strax utanför Göteborg! Här väntar en häftig och rolig utmaning i härlig natur perfekt för en lyckad svensexa eller möhippa. Tre banor med olika svårighetsgrad och totalt 45 hinder väntar på er mellan träden. Höjden på banorna varierar mellan 3 och 18 meter. Att balansera på en svajig vajer 18 meter upp och åka linbana 30 km/timmen är en upplevelse som bjuder på äventyr och skratt – en dag ni sent kommer glömma. Vi har givetvis nolltolerans mot alkohol.

För er som har en svensexa eller möhippa i Göteborg eller omgivningarna runt om kring är det enkelt att ta sig till vår höghöjdsbana. Ni kan ta er hit med bil eller åka kollektivt. I vår reception kan ni köpa snacks och det går också bra att ta med egen mat. Boka en dag hos oss och ge den blivande bruden eller brudgummen en svensexa eller möhippa långt utöver det vanliga!

Priser och bokning för möhippa och svensexa 2021

420 kr/person
Biljetten gäller för klättring i 3 timmar.

Vi tar både kortbetalning och Swish (123 635 87 90) på plats.

Har ni en möhippa eller svensexa med många deltagare?

Har ni en svensexa eller möhippa med många deltagare är det inga problem. Hittar ni inte ett lämpligt datum eller tid i vår bokningskalender kan grupper med fler än 10 personer kontakta oss så försöker vi lösa det när det passar er!


I samarbete med: