Företag: Event och kick-off i Göteborg

Företags-kickoff och kundevent – en hisnande upplevelse ett stenkast från Göteborg

Är det dags att boka företagets nästa kick-off eller vill du göra något annorlunda med dina kunder? Kom till High Adventure höghöjdsbana och testa någonting nytt! Här får ni tänja på era individuella gränser och ta er utanför bekvämlighetszonen. Utmana dig själv, sporra varandra och ha det riktigt roligt tillsammans!

Utmaningar på alla nivåer

Tre banor med olika svårighetsgrader och totalt 45 hinder väntar på er. Höjden på banorna varierar mellan 3 och 18 meter. Innan ni börjar får alla testa teknik och utrustning på en övningsbana. Lagom för att känna er varma i kläderna och samla mod för utmaningarna som väntar. Ett besök hos oss är en spännande upplevelse och aktiviteten gör att ni kommer varandra närmre. En god investering helt enkelt!

Priser och bokning 2021

Utmana era gränser tillsammans och upplev hur ni växer som team. Vår höghöjdspark är belägen strax utanför Göteborg. Önskar ni en skräddarsydd heldagsaktivitet med och transport, mat och dryck kan vi anordna det. När du bokar er nästa kick-off, kundevent eller teambuilding hos oss lovar vi er en erfarenhet utöver det vanliga.

Läs mer om priser och paket nedan eller boka nu! Du kan också kontakta oss för offert på en heldagsaktivitet framtagen baserad på era önskemål

Aktivitet

I priset ingår lån av utrustning, säkerhetsgenomgång och klättring på banorna i upp till 3 timmar.

420 kr/person (exkl moms)

Aktivitet & mat

Avsluta aktiviteten med ett grillpaket med olika handgjorda delikatesskorvar från Olskrokstorgets chark. Till korvarna serveras bröd, potatissallad, ajvar relish, surkål och dricka. Maten grillar och äter ni i vår rymliga grillkåta.

Aktivitet & grillpaket (2 tjocka korvar & tillbehör): 529 kr/person (exkl moms)

Heldag med konferens och aktivitet

Vill ni ha en heldag med busstransport, konferens, mat och aktivitet? Det fixar vi! Vi samarbetar med bussbolag, har tillgång till en konferenslokal och kan ordna fika och mat.

Hör av er till oss med era önskemål så tar vi gärna fram förslag på ett passande paket.

 Tack High Adventure för en fantastisk arrangerad  konferens och aktivitetsdag för oss på Mölndal Energi. Hela upplägget fungerade perfekt allt ifrån transporter, konferenslokaler, mat till aktivitet. Det blev en utmaning för många av oss i höghöjdsbanorna och det var flertal som dagen efter kände av muskler som de inte ens visste att de hade. – Mölndal Energi

Boka direkt

Boka in dig direkt på en ledig tid som finns i vår bokningskalender.

Skicka förfrågan

Vi tar emot grupper på andra tider än de som finns upplagda i vår bokningskalender. Skicka oss en förfrågan med dina önskemål.